اغلب صرافان می‌گویند که قطعی اینترنت سبب کندی کار آن‌ها شده است، اما اخلال جدی در فعالیت شبکه ارزی کشور ایجاد نکرده است.

    به گزارش ایسنا، در پی برخی‌ ناآرامی‌ها در تهران و برخی شهرهای دیگر در هفته گذشته، شورای امنیت تصمیم گرفت دسترسی به اینترنت بین‌الملل را محدود کند و این محدودیت حدود یک هفته به طول انجامید.

    در این مدت، دسترسی مردم و کسب و کارها فقط به سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی میسر بود که فضای میزبانی (هاست) آن‌ها در داخل کشور بود و دسترسی به فضاهایی که در خارج از کشور هاست شده بودند، امکان‌پذیر نبود.

    در این میان، برخی کسب و کارها از ایجاد مشکل و کاهش مشتریان‌شان در مدت زمان قطعی اینترنت خبر داده‌اند، اما شبکه بانکی در این مدت مشکلات اندکی داشت.

    به گفته معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، در چند ساعت آغازین قطعی اینترنت اختلالاتی در شبکه بانکی کشور ایجاد شد که با مساعدت وزارت ارتباطات در کمترین زمان ممکن این مشکلات حل و ارائه خدمات اینترنتی بانک‌ها و سایر کسب و کارهای اینترنتی از سر گرفته شد.

    پیگیری‌های ایسنا از بازار ارز و صرافی‌های مجاز بانک مرکزی نیز حاکی از آن است که گرچه قطعی اینترنت سبب کندی معاملات در بازار ارز شده، اما به طور کلی اخلال زیادی در این شبکه ایجاد نشده است.

    البته برخی از صرافان به ایسنا گفتند که در روزهای ابتدایی مشکلاتی برای فروش ارز داشتند، اما این مشکل در ادامه حل شده و انجام معاملات از سر گرفته شده است.

    رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران همزمان با دهه مبارک فجر چندین پروژه الکترونیکی گمرک را به طور رسمی افتتاح کرد.

    به گزارش ایسنا، فرود عسگری صبح امروز با حضور در سالن نمایش آنلاین سامانه جامع الکترونیک در فرودگاه مهرآباد، پروژه سامانه‌های اظهار قبل از ورود، خدمات به واحدهای تولیدی و خدمات الکترونیک به صادرکنندگان را به طور رسمی افتتاح کرد.

    سامانه اظهار قبل از ورود کالا

    به گفته وی، با این سامانه، امکان اظهار قبل از ورود کالا در گمرک با هدف تسهیل و توسعه تجارت ایجاد شده است و گمرک اطلاعاتی چون مانیفست، بارنامه و ثبت سفارش را از نهادهای مربوطه به شکل الکترونیکی دریافت می‌کند و با این شیوه دیگر کالا در گمرک نمی‌ماند.

    این کار به ویژه برای واردات کالاهای واسطه‌ای و مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی بسیار راهگشا خواهد بود. بر همین اساس، از این پس تمامی کاربران پنجره واحد تجارت فرامرزی می‌توانند بلافاصله پس از بارگیری کالا در مبدا صرفا بر اساس اطلاعات بارنامه خود اقدام به اظهار کنند تا قبل از ورود کالا به کشور تشریفات گمرکی انجام شود.

    همچنین، در رویه اظهار قبل از ورود کالا صدور پروانه گمرکی و اجازه خروج کالا منوط به رسیدن کالا (کالای موجود) است و این اقدام مطابق توصیه‌های سازمان جهانی گمرک و تدابیر دول در خصوص تسهیل و توسعه تجارت انجام می‌شود و گام جدیدی در تسریع انجام فرآیندهای گمرکی است.

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت فضای مجازی گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند هیچ پدیده ای همچون فضای مجازی نتوانسته زندگی بشری را تغییر دهد و اهمیت فضای مجازی هم وزن اهمیت انقلاب اسلامی است.

    به گزارش ایلنا؛ آذری جهرمی در همایش "تخصصی سرآمدان فناوری و صنعت سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور" با ذکر این مطلب گفت: یکی از اهداف صنعت افزایش تولید سرانه ملی است و در دنیا وقتی برای توسعه برنامه ریزی می کنند سه مولفه اقتصاد، فرهنگ و امنیت را در نظر می گیرند که در توسعه پایدار موثر است.

    وی با اشاره به اینکه تولید ناخالص داخل در کشورهای مختلف تحت تاثیر صنعت، کشاورزی و خدمات است، افزود: رویه دنیا نشان می دهد که با توجه به رشد تکنولوژی در صنعت و کشاورزی با کاهش آمار اشتغال مواجهیم اما در بخش خدمات سهم اشتغال رو به افزایش است.

    آذری جهرمی با اعلام اینکه در دنیا علاوه بر آن اقتصاد تولید محور در حال تغییر به اقتصاد دانش محور است، اظهار کرد: در گذشته تنوع، کیفیت و قیمت در تولید مهم بود اما الان نوآوری و ‌فناوری محور اصلی رقابت را تعیین می کند.

    عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه مطابق روند کنونی دنیا تولید ناخالص ملی به سمت خدمات درحال سوق یافتن است، تصریح کرد: اقتصاد صنعتی چهارم در حوزه اقتصاد با عنوان اقتصاد دیجیتال از آن یاد می کنند که بدون شک بهمراه خود فرهنگ نیز می آورد و اگر برای آن برنامه ای نداشته باشیم طی سال های آتی در تصرف آن قرار می گیریم.

    بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور با تاکید بر اینکه توسعه در دنیا برای تامین نیاز مردم است، خاطرنشان کرد: نیاز مردم معطل ما نخواهند ماند و اگر نتوانیم آنرا تامین کنیم این نیاز سوق بازارهای بین المللی می شود لذا باید در عرصه بین المللی سهمی برای گفتن داشته باشیم.

    مسعود شنتيايي عضو كميسيون ICT اتاق بازرگاني ايران اعلام كرد:
    مسعود شنتيايي رييس اتحاديه شركت‌هاي فني و مهندسي حفاظت الكترونيك و شبكه‌هاي ايمني رسما اعلام كرد كه اين اتحاديه در نمايشگاه ايپاس 2017 شركت مي‌كند.
    به گزارش روابط عمومي فدراسيون ICT اتاق بازرگاني ايران و بر اساس اعلام شنتيايي، اتحاديه شركت‌هاي فني و مهندسي حفاظت الكترونيك و شبكه‌هاي ايمني به منظور حمايت از اعضا و پيشبرد فضاي كسب و كار در شانزدهمين نمايشگاه ايپاس شركت كرده است.
    نمايشگاه ايپاس 2017 از 24 تا 27 مهر ماه 96 در مصلي امام خميني تهران برگزار مي‌شود و غرفه اتحاديه حفاظت الكترونيك در سالن A26 قرار دارد. علاقه‌مندان و فعالان حوزه ICT مي‌توانند با مراجعه به اين غرفه شاهد جديدترين تحولات صورت گرفته در زمينه حفاظت الكترونيك در صنعت ICT كشور باشند.
    گفتني است در این نمایشگاه محصولاتی از ۲۹ کشور جهان در حوزه‌های مرتبط با فعاليت‌هاي پليسي عرضه خواهد شد. تولیدات بیش از ۲۵ درصد شرکت‌های حاضر در نمایشگاه امسال داخلی است و تاکنون ۳۶۶ غرفه برای ارائه محصولات در نمایشگاه پیش بینی شده است. حمایت از تولیدات داخلی برنامه ویژه نمایشگاه شانزدهم ایپاس بوده و محصولات در گروه‌هایی چون مخابرات و کامپیوتر،حمل و نقل و نيز در ديگر شاخه‌هاي تخصصي پليسي به معرض دید علاقمندان گذاشته می شود؛ ساعت بازديد از نمايشگاه نيز از ۹ تا ۱۸ در نظر گرفته شده است.

     

    به گفته مجتبی خسروتاج، برقراری مشوق ها و تسهیلات اعتباری و مالی با هدف توسعه صادرات از طریق
    برقراری خطوط اعتباری برای کشورهای هدف اولویت دار، به روزرسانی فرآیند استرداد مالیات بر ارزش افزوده
    کالاهای صادراتی، کاهش سود بانکی تسهیلات مورد نیاز برای صادرات، رعایت مابه التفاوت نرخ تورم بازار داخلی
    و خارجی در نرخ تسعیر ارز و در نهایت اجرایی کردن بسته حمایت از صادرات غیرنفتی با سرعت بیشتر یکی از
    مهم ترین اقدامات کوتاه مدت برای توسعه صادرات است.
    خسروتاج در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر شاهد حضور کسب و کارهای نوین و مجازی هستیم، گفت: به
    منظور هدایت و بهره برداری مطلوب از این نوع کسب و کارها، باید برنامه ریزی مدون داشته باشیم. از طرفی
    باید تلاش کنیم تا تولید کشور به سمت تولید صادراتی هدایت شود؛ به این معنا که تمامی شاخص ها از جمله
    کیفیت، کمیت، بسته بندی، بازاریابی و ... متناسب با تقاضای جهانی باشد و تنها محدود به مصرف بازارهای
    داخلی نشود. برای دسترسی به این هدف باید متناسب با سطح جهانی به تولید کالا بپردازیم.

    -مهر

    مطالب منتخب

    بریده جراید

    فرم تماس

    تماس با ما

    آدرس: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان، کوچه حکیمی، پلاک ۱۵، طبقه پنجم شرقی

    تلفن تماس: 88511721

    دورنگار: 88511721

    صندوق پستی: 1531745819

     ایمیل: info@iictoa.ir

    کليه حقوق اين سايت برای مجمع تشکل های فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران محفوظ می باشد.

    طراحی و توسعه : شرکت مهرارقام رایانه